1. Welcome to the eTeknix Forums Guest. Please register or login and remember to read the forum guidelines to make your stay as pleasant as can be.

Seriously need help!

Discussion in 'Graphics Cards' started by Ashley_Sells, Oct 28, 2016.

  1. Ashley_Sells

    Ashley_Sells Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    5
    Right so today I bought a GTX 1050Ti and for some reason my pc wont detect it, all its got on graphics card is windows basic display adapter. Any help? I've tried downloading drivers but they fail to download.
     
  2. Djolovicl

    Djolovicl eTeknix Janitor Forum Mod

    Joined:
    Mar 18, 2013
    Messages:
    2,199
    Likes Received:
    218
    Location:
    Nis, Serbia
    Show PC Specs
    CPU:
    Intel Celeron 3205U @ 1.50 GHz
    Memory (RAM):
    4GB DDR3L SDRAM
    Storage:
    SSD M.2 SATA3 128GB Team Lite Type 2242
    Graphics Card(s):
    Intel HD Graphics
    Monitor(s):
    ASUS MG279Q 1440p
    Operating System(s):
    Chrome OS - Version 60.0.3112.114 (Official Build) (64-bit)
    Internet Connection:
    http://beta.speedtest.net/result/6654687385.png
    1. What was the video card you had previously?
    2. What slot did you put it in?
    3. Can we get full computer specs?
    4. What OS?
    5. Can you stick that card in another rig and check if its recompensed there?
     
  3. Ashley_Sells

    Ashley_Sells Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    5
    I fixed the issue, I was on Windows 8.1 and i upgraded to Windows 10 and went to device manager where imaging devices had an unknown device, so i installed it and it works perfectly now :)
     
  4. Alvin D

    Alvin D New Member

    Joined:
    Dec 26, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Windows 8.1 is/was pretty faulty which is probably why your PC didn't detect it. Good on ya that you fixed it yourself though!
     

Share This Page

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)